Me veturë zyrtare në deti

Zyrtarët në Kosovë po vazhdojnë të keqpërdorin veturat e shtetit për qejfet e tyre personale.Në disa fotografi të siguruara nga Insajderi shihen veturat qeveritare të parkuara në Durrës në afërsi të hotelit Tropikal.


Rastet e keqpërdorimit të veturave zyrtare janë shumë të shpeshta në vendin tonë.
Shumë zyrtarë punët private i kryejnë me këto vetura, bartin gjësende të ndryshme dhe shëtisin nëpër vendet turistike