Vendi që konsiderohet si skaji botës, pamje të mahnitshme

Këta turistë janë duke qëndruar në maje të një shkëmbi. Me një lartësi prej 4000 metrave.

Ky shkëmb është i njohur si skaji i botës dhe është rregullisht i errësuar nga mjegulla.

Çdo gjë apo çdo kush që do të kishte rënë në mjegull, nuk do të mundej të gjendet kurrë, raporton “Daily Mail Video”.

Përderisa 5 kilometrat mund të mos jenë të vështira për tu ngjitur, merr shumë kohë dhe mund, por do jeni në gjendje të shihni disa prej maleve dhe lumenjve të mahnitshëm të Sri Lankës.

Shikoni videon më poshtë dhe do mahniteni nga ky vend.