Mercedes-Benz CLA do të kushtojë më shtrenjtë

Rritje çmimi, në krahasim me të dhënat që janë bërë të ditura më herët

Ishte thënë se çmimi bazë për Mercedes-Benz CLA do të fillojë nga 34 mijë euro, derisa për CLA 250 4Matic, do të kushtojë 36 mijë euro.

Tani është bërë e ditur se kjo makinë me katër dyer, do të kushtojë më shtrenjtë derisa për të duhet paguar 3,220 euro.

Punimet shtesë që janë bërë në këtë veturë, e detyruan Mercedes t’ia ngritë çmimin, sepse vështirë se do vazhdonte ta fuste në prodhim në atë formë.

Vetura me 302 kuaj fuqi, shpejtësinë nga zero deri në 100 kilometra në orë mund ta zë për 6.3 sekonda, derisa shpejtësia maksimale i është ndaluar në 200 kilometra në orë.

Brenda këtij vitit, pritet që të lansohet ky Mercedes-Benz CLA, që megjithëse do kushtojë më shtrenjtë, është shumë i fuqishëm dhe i mirë.