Kurti ndryshon, tani i uron djemtë për fitore

Albin Kurti ka ndryshuar karshi përfaqësueses së Kosovës në Futboll, për dallim ngamë herët kur injorohej përfaqësuesja, tani ai i uron suksese, këtë e ka postuar në rrjetin social Facebook.

Postimi i plotë:

Sot do të jem në Aarau të Zvicrës, ku mbahet diskutim publik mbi pjesëmarrjen demokratike, me deputetin zviceran, Cédric Wermuth, dhe me bashkatdhetarët tanë.
Me trup në Zvicër por me mendje dhe me zemër jemi në stadiumin “Fadil Vokrri”. Forca djema!