Liqeni i Komanit, udhëtim tre orë në mes të alpeve në 1500 metra lartësi

Liqeni i Komanit është njëri ndër vendet më të bukura dhe që më së shumti i’a…

Pse pushimet më të mira janë ato gjatë shtatorit?

Besojmë që ju ka rastisur edhe ju që në pikun e gushtit, kur të gjithë kolegët…

Vendi që konsiderohet si skaji botës, pamje të mahnitshme

Këta turistë janë duke qëndruar në maje të një shkëmbi. Me një lartësi prej 4000 metrave.…

Shtatori dhe Tetori janë muajt më të mirë për ta vizituar Shqipërinë

Shqipëria është destinacion unik sepse jo shumë njerëz ia dinë bukuritë e panumërta që i ka.…

CN tregon vendet më të bukura për t’i kaluar pushimet në shtator – Shqipëria renditet para Lisbonës, Japonisë e Ibizës

Ku të shkoni për pushime në shtator – atëherë kur ditët e lodhura e të nxehta…

Fotografitë e vendeve turistike që janë të ndaluara për t’i postuar në Instagram

Dritat magjepsëse të Kullës Eiffel, Grand Canyon-i me pamjen fantastike, etj. Duket se këto dhe shumë…

10 qytetet më të mira në botë

Çdo vit, për të zgjedhur qytetet më të mira të botës, “Travel + Leisuire” i anketon…

Ishulli ku mund të shkoni për pushime falas

Vende të largëta, nga gjithçka dhe të gjithë, për të gjetur paqen me veten dhe përqendrimin…

10 vendet më të mira për t’u vizituar në Shqipëri sipas të huajve

Më poshtë paraqitet një përmbledhje ku përshkruhen me hollësi 10 vendet më të mira për t’u…