“Zonja e hekurt” ngjitet 1000 metra pa pushuar

Kush e mendon kancelaren Angela Merkel vetëm e përkushtuar në politikëbërje, e ka gabim. Ajo mund…

Vendi që konsiderohet si skaji botës, pamje të mahnitshme

Këta turistë janë duke qëndruar në maje të një shkëmbi. Me një lartësi prej 4000 metrave.…

Pse amerikanët u vendosin uraganëve emra njerëzish?

Uragani Dorian, goditi ishujt Bahamas tashmë si stuhi e kategorisë së rrezikshme 5, duke lënë pas…

​Parkon veturën në kuzhinë për ta mbrojtur nga uragani

Pasi shkatërroi ishujt Bahama, uragani Dorian u nis për në brigjet e Florida në SHBA. Në…

CN tregon vendet më të bukura për t’i kaluar pushimet në shtator – Shqipëria renditet para Lisbonës, Japonisë e Ibizës

Ku të shkoni për pushime në shtator – atëherë kur ditët e lodhura e të nxehta…

Ishulli ku mund të shkoni për pushime falas

Vende të largëta, nga gjithçka dhe të gjithë, për të gjetur paqen me veten dhe përqendrimin…

NASA: Nëse asteroidi bie në Tokë shfaros një qytet të tërë

NASA ka frikë se asteroidi i radhës, që mund të godasë Tokën më 14 Shtator, ka…